Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Duru Güzellik – Duruguzellik.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Cilt Bakımı
  4. »
  5. Elma Sirkesi İle Baştan Ayağa Güzellik

Elma Sirkesi İle Baştan Ayağa Güzellik

haber haber -
14 0

Sivilce, saçlar, cilt bakımı veya varise karşı baştan ayağa güzellik sırrına kavuşmanız için sizi şaşıracağınız bir malzeme ile tanıştırmak istiyoruz. Yalnızca elma sirkesi ile tüm bu bahsettiğimiz konularda kendinize güzellik maskeleri hazırlayabilir veya düzenli karışımlar ile baştan ayağa güzelliğe kavuşabilirsiniz.

Elma Sirkesi İle Cilt Güzelliği

Sivilce ve cilt lekelerine karşı elma sirkesini nasıl kullanabileceğinize değinmek istiyoruz. 1 bardak elma sirkesi ile yarım bardak suyu karıştırmalı ve sulandırılmış bu karışımı cildinize uygulamalısınız. Sivilcelerinizin üzerine pamuk yardımı ile uygulayacağınız bu karışımın sonucu sizi de oldukça şaşırtacak. Ayrıca bu ölçüleri belirli miktarlarda arttırarak buhar banyosu yapabileceğiniz şekilde cildinize iyi gelmesini sağlayabilirsiniz.

Elma Sirkesi İle Saç Bakımı

Kepekli saçlarda bakım uygulayabileceğiniz elma sirkesini kullanırken, durulama suyunda etkisini göstermesini sağlayacaksınız. 1 litrelik kabın içerisine 1 bardak elma sirkesini katmalı ve saçlarınızı bu sulandırılmış karışım ile durulamalısınız.

Varisler İçin Elma Sirkesi

Gün içerisinde iki kez elma sirkesi ile bakım yapacağınız bacaklarınızın varisten kurtulmasını sağlayacaksınız. Bunun için bacaklarınızı, elma sirkesine batırılmış ve iyice sıkılmış bir havlu ile sarmanız yeterli olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir