Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Duru Güzellik – Duruguzellik.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yüz Bakımı
  4. »
  5. Doğal Yollarla Yüz Tüylerinden Kurtulma

Doğal Yollarla Yüz Tüylerinden Kurtulma

haber haber -
13 0

İstenmeyen tüyler bizi her zaman rahatsız etmiştir. Bu tüylerin oluşma sebebi hormonlardan kaynaklanmaktadır. Bunlardan kurtulmanın kolay ve doğal yöntemleri bulunmakta. Doğal yollarla istenmeyen yüz tüylerinden kurtulma için maske tariflerinden bahsedeceğiz.

Mısır Unu Maskesi

Mısır unu maskesi en sık duyulan maskelerden biridir. Bunun için gerekli malzemeler 1 çay kaşığı mısır unu, 1 yumurta akı, 1 çay kaşığı şeker. Elimizde olan tüm malzemeleri karıştırıyoruz. Sonra yüzümüze sürüyoruz. Yaklaşık 20 dakika bekleyip bol su ile durulayın. Haftada 2 kere uygulayarak kullanabilirsiniz.

Zerdeçal Maskesi

Zerdeçal macunu yaparak da tüylerden kurtulmanız mümkün. 2 kaşık zerdeçala süt ekleyerek macun kıvamına getirin. Tüylerin bulunduğu bölgeye uygulayın ve 15 dakika bekletip durulayın. Bu macunu haftada bir kere uygulayabilirsiniz.

Yüzdeki Tüyler İçin Bal ve Limon

Her derde deva balı ve limon suyunu rahatlıkla kullanabilirsiniz. 1 yemek kaşığı limon suyunu ve 1 yemek kaşığı balı karıştırarak tüylerin üzerine sürün. 15 dakika durutun. Tüylerinize iyi geleceğini göreceksiniz.

Yüz tüylerinden kurtulmanın başka bir yöntemi ise yüzünüze hiçbir şey uygulamadan sadece nane çayı içerek de kurtulabilirsiniz. 1 bardak kaynar suya 1 çay kaşığı nane ekleyerek demlendirin. Günde 2 defa tüketerek tüylerden kurtulun.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir