Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Duru Güzellik – Duruguzellik.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Moda
  4. »
  5. Gece Elbiselerinde 2020 Modası

Gece Elbiselerinde 2020 Modası

haber haber -
20 0

Gece elbisesi, her kadın gardırobunda mutlaka yer alması gereken bir parçadır. Boy, beden ve tasarım yönünden ayrılan elbiselerde bazı kriterler bulunur. Gece elbiseleri modelleri ve fiyatları etrafında sıralanan bu kriterler şıklığın püf noktası olmaktadır.

Konu gece kıyafeti olunca kısa gece elbiseleri uzunlara göre daha çok rağbet görür. Model, dekolte ve tasarım şıklığıyla öne çıkan 2020 elbise modellerinde de kısa boy elbiseler yine revaçta. Kalabalıkta fark edilmenizi ve kendinizi çok daha güzel hissetmenizi sağlayacak olan kısa gece elbiseleri ve uygun fiyatlar içinse KeiKei markası öne çıkmaktadır.

İşlemeli modellerden puantiyeli tasarımlara, parlak renklerden mat tonlara kadar onlarca seçeneğin yer aldığı şık gece elbiseleri, KeiKei 2020 koleksiyonunda yeni ve özel detaylarla sunuluyor. Şimdi trend tasarımları ve kombin önerilerini inceleyelim.

2020 En Trend Gece Elbisesi Modelleri ve Kombin Önerisi

1. Ombre Kısa Abiye Modelleri

Birkaç yıl öncesine kadar ombre modeller çok fazla öne çıkmazdı. 2020 yılında ise parlak ve pırıltılı tasarımlar daha çok tercih edilmekte. Giyer giymez şık ve ihtişamlı bir görünüm sunan ombre tasarımlar, koyu ve açık renk tonlarıyla tercih edilebilir. Kumaş yönüne göre renk değişimi de sağlayan bu parçalar, çift renk bir elbiseye sahip olduğunuz hissiyatı da verir.

2. Kat Kat İnen Gece Elbiseleri

Gelinlik ve abiye elbiselerde kat kat inen tasarımlar 2020’nin en trend modelleri arasında yer alıyor. Gizemli ve nostaljik bir hava katan modeller farklı renk seçenekleri ve havalı kumaş tasarımıyla öne çıkıyor.

3. İşlemeli Gece Kıyafetleri

Özel dikim tekniği ya da el emeğiyle yapılan işlemeler, gece elbisesi şıklığını artırıyor. Popüler tasarımlardan olan pullu elbiseler de yine işleme detaylarıyla klasik kombinlerin dışına çıkmayı sağlıyor.

4. Puantiyeli Abiyeler

Puantiyeli elbiselerden biri gardırobunuzda olabilir. Fakat sürekli yenilenen bu parçalar, 2020’de de yeni biçimlerle karşımıza çıkıyor. Yazlık gece şıklığında daha çok tercih edilen puantiye elbiseler, rahat ayakkabılarla giyilebilir tasarımlar arasında yerini alıyor.

5. Klasik Mavi Abiye Elbiseler

2020 rengi olarak mavi tonları seçildi. Halihazırda birçok modelle kullanılan mavi, sezon şıklığında da öne çıkıyor. Popüler modelleri daha hoş bir görünüme kavuşturan bu ton, gökyüzü mavisinden parlement mavisine kadar uzanıyor. Siz de resmi giyimde veya eğlence konseptinde kullanılabilen gece kıyafetlerinde mutlaka mavi tonlarına yer verin.

Gece Elbiseleri Modelleri ve Fiyatları

Alışverişe başlamadan önce ne kadar bütçeniz olduğunu planlayın. Ödeyebileceğiniz maksimum miktara göre gece elbiseleri modelleri ve fiyatlarını incelemeye başlayın. Böylece hem daha az sayıda elbiseyi değerlendirerek kafa karışıklığını azaltırsınız hem de aradığınız modeli kısa sürede bulursunuz.

Kumaş, işleme detayları ve tasarımla birlikte artıp azalan fiyatları takip ederek şık ve özel bir parçaya sahip olabilirsiniz. Güzide tasarımlara uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz KeiKei’ye uğramayı unutmayın. Dönemlik indirimler ve kampanyalarla özel tasarımlar dahi çok uygun fiyatlara dolabınıza katılsın!

KeiKei gece elbisesi modellerini linke tıklayarak görebilirsiniz: https://www.keikei.co/gece-elbiseleri

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir